Няколко добри съветa за това как да почистите интериора на вашия автомобил.

Публикувано от dmparts 04/06/2020 0 Коментари

Докато преодолявате километрите, пътуващи от място до място, не отнема много време, за да се натрупат малки частици прах и мръсотия в интериора на вашия автомобил. Наличието на чист интериор създава среда, която е много по-приятна за шофиране - което е добра новина за вашите пътници и страхотна новина за вас.

Преди да започнете да почиствате джобовете на вратите и останалите малки пространства събрали прах, във вашето превозно средство, започнете, като почистите първо  по-големите предмети - като празни бутилки с вода, чисти пакети или използвани други предмети.

След като сте направили това, е необходимо да се снабдите с необходимите препарати и кърпи са почистване на интериора вътре.

Започнете от самата предна част (тук говорим за отвори за климатици, въздуховоди в купето ) и се върнете обратно, като гарантирате, че покривате всеки сантиметър от интериора на колата, включително и облицовката на покрива са почистени добре.

Всяка кола има определена зона, която е почти невъзможна за почистване. В по-голямата част от превозните средства зоните около дръжката на вратата или релсите на седалките са особено обезпокоителни - те често изискват специализиран инструмент, подобен на четка за зъби, за да ги почистите.

Що се касае до почистващи препарати е добре да не се пестят пари, тъй като използването на качествени препарати , не само ще намали времето ви за почистване но и ще го направите качествено, което без подходящи препарати би било много трудно. Някой от замърсяванията не могат да бъдат премахнати просто с почистваща кърпа.

Нанесете почистващия препарат за стъкло, отстранете остатъците и след това използвайте малко спрей за табло като напръскате след като сте премахнали прахта от там.

Препоръчваме ви  да изчакате  няколко часа, за да изсъхне, преди да отидете някъде. Никой не се радва на шофиране с лепкави пръсти!

Приятно и безаварийно шофиране!

Коментар