Как да се справим със стреса в градски условия?

Публикувано от dmparts 13/07/2020 0 Коментари

Ако някога сте карали в град или голям град, ще знаете колко може да бъде разочароващ паркинг.
Независимо дали става дума за ограничените и скъпи места за паркиране или небрежните автомобилисти, които затрудняват живота, паркирането в застроени зони често може да бъде ненужно стресиращо.
Проучихме нацията, за да разберем най-често срещаните оплаквания, които хората имат, когато паркират в един град, и съставихме ръководство от прости съвети, които да ви помогнат да го направите по-лесно.
Правете си изследвания
Предварително проучване на различни опции може да спести време и може да бъде разликата между бързото намиране на място или пътуването безцелно в търсене на място.
Добре е да планирате предварително и да сте наясно с поне три различни варианта за паркиране в района. Това ще помогне да се сведе до минимум времето, прекарано в шофиране, търсейки място, както и да се сведе до минимум стреса.
Избягвайте най-популярните области
Когато шофирате в центъра на града, може би си струва да избягвате паркирането в най-популярните райони.
Над една трета (34%) от шофьорите казват, че са разочаровани от това колко малко места за паркиране има, а 33% са казали, че в района им няма достатъчно улично паркиране, което да се погрижи за броя на автомобилите.
Изборът за паркиране в по-малко популярните райони на един град може да помогне за увеличаване на шансовете за намиране на място далеч от тълпата. Може да е и по-евтино!

Коментар