Няколко инструмента, от които се нуждае всеки гараж!

13/07/2020 0 Коментари

Що се отнася до основната поддръжка на автомобила, има определени умения, от които се нуждае всеки шофьор. Въпреки това, без приличен набор от инструменти, дори и най-квалифицираният чифт ръце ще бъде толкова полезен, колкото шоколадов чайник!
Независимо дали сте шофьор за първи път или опитен професионалист, закупуването на приличен набор от инструменти е истинска задължителна сила, особено ако искате да поддържате мотора си в върха на върха.
Не забравяйте, че добре поддържаният автомобил е много по-вероятно да задържи стойността си в сравнение с този, който е пренебрегнат, така че закупуването на някои от тези инструменти определено трябва да се разглежда като стабилна инвестиция, а не за луксозни разходи. , , ,
 Тричотка
Искате да премахнете гайките и болтовете по бърз и ефикасен начин? Не гледайте по-далеч от тричотката. Това, което е чудесно за този конкретен инструмент, е, че той е удобен в множество ситуации, независимо дали премахвате фарове или затягате разхлабените фитинги.
Гаечни Ключове
Значи сте посегнали към тресчотката си, за да махнете труден болт и установихте, че главата продължава да се върти от другата страна - време да посегнете към гаечните ключове, приятелю. Точно толкова важно, колкото тресчотката, се стремете към размери от 6 мм до 32 мм.
Ъглошлайф
Добре, така че болта е ръждясал, прибран и вашата комбинация гаечен ключ / тресчотка не прави трика. Звучи, че ще ви е необходимо да повдигнете антената и да посегнете към ъглошлайфа. Целете да похарчите около £ 30 и не забравяйте да вземете някои резервни дискове.
Клещи
С отрязаната глава на болта благодарение на страхотната ви нова ъглошлайфа, ще ви трябва нещо, което да награди болта от неговия монтаж. Тук може да помогне добър набор от клещи, който ще ви спести от изгаряне или рязане на пръстите.
отвертки
Независимо дали подправяте интериора на колата си или фиксирате херметична тръба под капака, отвертката служи на множество цели. Уверете се, че инвестирате както в комплект на Phillips, така и в някои апартаменти, за да гарантирате, че всички основи са покрити.
факел
Опитът да намерите конкретна арматура, тръба или болтова глава в тъмното може да бъде абсолютен кошмар, поради което е толкова важно да инвестирате в фенерче. Нуждаете се от по-свободни ръце опция? Погледнете не повече от LED фенерче за лента за глава .
Телескопично огледало
Точно както факелът прави всичко, което е малко по-лесно при работа под капака, телескопичното огледало е абсолютен богатство, когато се разхождате около моторния отсек. Вземете един за по-малко от тенер и никога повече не блъскайте главата си на всмукателния колектор!
Тест за сонда
Когато става въпрос за работа с електрически уреди, като фарове, светлини на таблото и джетове за миене, тест сондата може да ви помогне много да откриете дали имате жива връзка или безжична връзка в схемата на вашия автомобил.

Коментар